Skip to main content

Het team

Samen met deze freelance toppers zorgt JANN voor een compleet eventpakket! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor eventfoto’s van Thijs en teambuildingactiviteiten van Daan.

Gezocht:

Events & marketing held! (Stage)

Heb jij altijd al willen leren hoe je een groot event neerzet? Dit is je kans! JANN Events is een jong evenementenbureau aan de Amsterdamse Keizersgracht. Samen met een team van freelancers organiseert JANN veel gave events, waarbij ook marketing, PR en styling een belangrijke rol spelen. Het kantoor bevindt zich in een oude kerk met een heerlijke grachtentuin en veel andere creatieve ondernemers.

Over de stage:

Als stagiair zal je Janneke ondersteunen bij de organisatie van huidige projecten, meedenken over nieuwe events en krijg je daarnaast de kans om een nieuw JANN product van het begin af aan op te zetten! Je zult werken voor verschillende klanten en krijgt een kijkje in de keuken van wat er bij de organisatie van events allemaal komt kijken. Je werkt hierin veel samen, maar zal ook een aantal taken zelfstandig uitvoeren. Belangrijke taken:
- Event organisatie van A tot Z - draaiboeken, budget, uitnodigingen, logistiek, etc.
- Event marketing - coördineren van content creatie en bijhouden van social media kanalen voor, tijdens en na het event
- Event styling
- Brainstormen over nieuwe projecten
- Voorstellen opmaken voor potentiële klanten
- Meedraaien met de productie van minstens 2 grote events
- Branding & strategie uitwerken voor nieuw product

JANN zoekt iemand met:

- Affiniteit met de evenementenbranche
- Een opleiding op het gebied van eventmanagement/ marketing/ communicatie
- Beschikbaar vanaf jan/feb voor een periode van 3 tot 6 maanden
- Je hebt heel veel gekke/ leuke ideeën en bent niet bang om die te delen!
- Kennis van social media, dagelijks gebruik van Instagram & Facebook
- Handige Harry met Excel en Google Docs. Canva/ Illustrator een pre.
- Goede communicatieve skills en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
- Iemand met een flexibele houding, die het geen probleem vindt om tijdens events echt te knallen en hard te werken

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een gaaf kantoor aan de Keizersgracht, vol creatieve ondernemers. De perfecte plek om erachter te komen wat je leuk vindt en waar je goed in bent! Daarnaast krijg je de kans om alle ins & outs van event management en het ondernemen te leren en meteen je netwerk op te bouwen. Op kantoor krijg je goede koffie, lunchen we vaak samen in het zonnetje en ben je daarnaast vrij om 1 dag in de week lekker thuis te werken of in je favoriete koffietentje.

Sta jij nu al te popelen en lijkt jou dit een hele vette stage? Stuur dan een mailtje met een leuk verhaal, je ambities en natuurlijk je CV naar: info@jannevents.nl

Janneke Broekkamp

Founder

Janneke heeft in 2017 JANN Events opgezet. Ze regelt de organisatie, branding en het budget van jouw event en zorgt dat alles super soepel verloopt!

Hugo Duyvestyn

Video

Hugo is een jonge creatieveling en heeft al bij meerdere events een SUPER gave aftermovie voor ons gemaakt. Ook jouw event kan hij in een korte video omzetten, die zorgt voor een social media boost en nog meer naamsbekendheid!

Thijs Broekkamp

Foto

Thijs heeft al op jonge leeftijd ontdekt dat hij never nooit op een kantoor gaat zitten. Wat hij het liefste doet: foto's maken. Op zijn 16e won hij al de publieksprijs voor jong talent natuurfotografie, nu richt hij zich op portretten en de verhalen achter een plaatje.

Zonder beeld geen goed event!

Daan Klever

Coach

Daan is millennial coach. Als coach gelooft hij dat leren ook leuk moet zijn en zorgt ervoor dat diepgang toegankelijk gemaakt wordt met een positieve, luchtige aanpak. Daan heeft teambuilding programma's die perfect passen bij een teamevent voor jouw bedrijf!

Cathelijn Paling

Copy

Cathelijn is copywriter én de co-founder van JOOST. Ze schrijft steengoede teksten voor op jouw website, social media, uitnodigingen etc.