Het team

Samen met deze freelance toppers zorgt JANN voor een compleet eventpakket! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor eventfoto’s van Thijs en teambuildingactiviteiten van Daan.

Janneke Broekkamp

Founder

Janneke heeft in 2017 JANN Events opgezet. Ze regelt de organisatie, branding en het budget van jouw event en zorgt dat alles super soepel verloopt!

Cathelijn Paling

Copy

Cathelijn is copywriter én de co-founder van JOOST. Ze schrijft steengoede teksten voor op jouw website, social media, uitnodigingen etc.

Hugo Duyvestyn

Video

Hugo is een jonge creatieveling en heeft al bij meerdere events een SUPER gave aftermovie voor ons gemaakt. Ook jouw event kan hij in een korte video omzetten, die zorgt voor een social media boost en nog meer naamsbekendheid!

Thijs Broekkamp

Foto

Thijs heeft al op jonge leeftijd ontdekt dat hij never nooit op een kantoor gaat zitten. Wat hij het liefste doet: foto's maken. Op zijn 16e won hij al de publieksprijs voor jong talent natuurfotografie, nu richt hij zich op portretten en de verhalen achter een plaatje.

Zonder beeld geen goed event!

Daan Klever

Coach

Daan is millennial coach. Als coach gelooft hij dat leren ook leuk moet zijn en zorgt ervoor dat diepgang toegankelijk gemaakt wordt met een positieve, luchtige aanpak. Daan heeft teambuilding programma's die perfect passen bij een teamevent voor jouw bedrijf!