Skip to main content

JANN events biedt 4 verschillende typen events

Deze 4 events kun je uiteraard helemaal aanpassen naar jouw idee, alles is mogelijk! Doordat JANN met een aantal freelance toppers werkt, kunnen we jouw event zo compleet maken als jij wilt. Denk aan: professionele foto’s van Thijs, een aftermovie van Hugo en steengoede tekst van Cathelijn.

The Big Launch

Je wilt dat iedereen het heeft over de opening van jouw nieuwe restaurant, of de lancering van een nieuw product. Dit evenement is de perfecte manier om jouw merk op de kaart te zetten en een online ‘buzz’ te creëren.

The Community Meetup

Je wilt jouw online community sterker maken en het gezicht achter jouw onderneming laten zien. De online community ‘offline’ halen. Denk hierbij aan: een programma met interessante sprekers, workshops, interactie tussen gasten en een gezellige borrel.

The Company Party

Je wilt dat jouw team door middel van ontspanning en originele activiteiten een top dag heeft en er maandagochtend genoeg te bespreken valt bij de koffiemachine. Ook teambuildingactiviteiten zijn hierbij mogelijk en worden op een nuchtere manier gegeven door trainer Daan.

The Brand Builder

Je wilt dat jouw merk even een MEGA BOOST krijgt en een nieuwe, frisse uitstraling. Op deze manier kan je weer een andere doelgroep bereiken en aan je huidige klanten en partners laten zien dat je blijft vernieuwen!
Voorbeeld: een (mini) festival inclusief nieuwe online huisstijl en bedrijfsvideo.